Sandvis cu branzeturi si ridiche

de Valclaudia in Sandvisuri, 16 Noi 2013 | 965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de paine graham
  • 2-3 triunghiuri de branza topita cu ardei
  • putin cascaval afumat (ras)
  • cateva felii de ridiche
  • 3 frunze de salata
  • sare aromata cu ierburi de Provence
  • chimen
  • 2 lingurite ulei de arahide
  • putin praf de chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu branzeturi si ridiche:

Spalam frunzele de salata si le taiem fasii.

Spalam,curatam ridichea si o taiem felii.

Asezam salata si ridichea pe farfurie, presaram sare aromata si chimen, apoi stropim totul cu ulei de arahide.

Ungem feliile de paine cu branza topita, presaram cascaval afumat ras si praf de chili si servim.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278815
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278816
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278817
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278818
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278819
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278820
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278821
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278822
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278823
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278824
retete culinare - Sandvis cu branzeturi si ridiche 278826

COMENTARII (10)

Anett 1

17.11.2013, 09:28

bianca92 1

17.11.2013, 09:33

pe cat e de simplu, pe atata e de gustos. cel putin eu ma simt foarte tentata sa mananc asa ceva

simona72 1

17.11.2013, 12:27

Cu atatea branzeturi nu rezist!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21