Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar

de MotanLaOale in Sandvisuri, 26 Oct 2012 | 1542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine toast
  • 1 felie sunca de praga
  • 1 felie de cascaval Delaco
  • felii de mar
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar:

Feliile de paine se prajesc si se ung cu unt.

Pe o felie se pune felia de sunca si deasupra felia de cascaval.

Se pun si feliile de mar iar deasupra cealalta felie de paine.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor cateva minute pana se topeste cascavalul.

Se taie pe diagonala si se serveste cald.

Este tare bun!

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-0
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-1
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-2
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-3
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-4
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-5
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-6
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-7
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-8
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-9
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-10
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-11
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-12
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-13
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-14
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar-15

COMENTARII (24)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.10.2012, 17:23

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

27.10.2012, 23:03

super

MotanLaOale

MotanLaOale 1

28.10.2012, 00:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!