Sandvis cu crema de branza

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Noi 2013 | 1462 vizualizari

 

Am pregatit un sandvis tare gustos, numai bun pentru micul dejun sau pentru pachetelul de scoala al copiilor. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine de casa cu tarate
  • 4 cuburi de crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 rosie
  • o mana de frunze de spanac
  • 1 graunte de usturoi
  • marar
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic crema
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crema de branza:

Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza:

Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat.

Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi.

Peste rosia taiata rondele si spanac am presarat sare, cativa stropi de ulei de masline si crema balsamica.

Am indepartat coaja feliilor de paine si am obtinut 4 felii dreptunghiulare.

Pe o felie de paine am pus cateva frunzulite de spanac, deasupra doua cuburi de branza, unul langa celalalt, apoi doua rondele de rosii, cateva fire de marar si deasupra inca o felie de paine.

Sandvisul se poate fixa cu betisoare sau scobitori. 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu crema de branza-0
Sandvis cu crema de branza-1
Sandvis cu crema de branza-2
Sandvis cu crema de branza-3
Sandvis cu crema de branza-4
Sandvis cu crema de branza-5
Sandvis cu crema de branza-6
Sandvis cu crema de branza-7

COMENTARII (21)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 23:25

eiii ce minunatii de sandvisuri

Irina

Irina 1

27.11.2013, 11:03

Dia

mihaelam90

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!