Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 1067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 6 feliute salam
  • 1 ou pentru omleta
  • crema de branza cu verdeata Delaco
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco:

Din cele doua felii de paine decupam cu paharul patru cercuri rotunde.

Bucatile astfel obtinute se rumenesc usor intr-o tigaie de teflon, fara pic de ulei in ea.

Omleta se prepara dintr-un ou cu putina sare(mi-a iesit putin mai groasa ca o clatita normala).

Decupam apoi omleta cu acelasi pahar cu care am decupat feliutele de paine.

Luam o feliuta de paine, o ungem cu crema de branza.

Asezam peste crema de branza o feliuta de salam, punem putina crema de branza apoi punem omleta, putina crema de branza, o feliuta salam apoi ungem iar o feliuta de paine cu crema de branza si tot asa pana cand terminam.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco-0
Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco-1
Sandvis cu omleta, salam, si crema de branza Delaco-2

COMENTARII (33)

Sim0na 1

19.10.2012, 10:49

Super prezentare!!!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

multumesc frumos Eduard!

Angelina_Elena 1

19.10.2012, 12:26

Simo, iti multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04