Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Din cele doua felii de paine decupam cu paharul patru cercuri rotunde.
Bucatile astfel obtinute se rumenesc usor intr-o tigaie de teflon, fara pic de ulei in ea.
Omleta se prepara dintr-un ou cu putina sare(mi-a iesit putin mai groasa ca o clatita normala).
Decupam apoi omleta cu acelasi pahar cu care am decupat feliutele de paine.
Luam o feliuta de paine, o ungem cu crema de branza.
Asezam peste crema de branza o feliuta de salam, punem putina crema de branza apoi punem omleta, putina crema de branza, o feliuta salam apoi ungem iar o feliuta de paine cu crema de branza si tot asa pana cand terminam.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult