Sandwich cald cu pui, sos si mazare

de laylalala in Pui, 16 Feb 2010 | 2371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr friptura de pui ramasa, maruntita
  • 8 felii de paine
  • 4-6 linguri mazare din conserva, scursa
  • Pentru sos
  • 40 gr amidon alimentar
  • 1 lingurita praf de chili
  • ¼ lingurita paprika
  • 400 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita miere
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu pui, sos si mazare:

Pentru sos, amesteca toate ingredientele intr-o cratita, in afara de amidonul alimentar.Pune cratita pe foc si lasa amestecul sa dea intr-un clocot..Intre timp amesteca amidonul alimentar cu 50 ml apa rece si toarna-l in amestecul din cratita .Gateste sosul pana cand incepe sa se ingroase, amestecand continuu.Pastreaza-l cald pana cand il folosesti.

Pentru sandwich-uri, aseaza 4 felii de paine pe suprafata de lucru.Imparte in mod egal friptura de pui pe fiecare felie de paine, stropeste carnea cu cate 1-2 linguri sos si acopera apoi cu 4 felii de paine ramase.Stropeste sandwich-urile cu sosul ramas, presara mazare peste acestea si serveste-le.

 

COMENTARII (6)

ionix

ionix 1

16.02.2010, 21:09

eu am intrat pe blogul tau si sincer wow wow wwwoooooooooooooooowwwwwwww... ai 16 ani si gatesti minunatiile alea... imi vine sa-mi ascund capul in nisip ca strutul... bravo!

Miha

Miha 1

16.02.2010, 22:19

Bine ai venit Laura!

Teo

Teo 1

16.02.2010, 22:21

cat de curand in aceasta echipa vei invata sa bucataresti; asteptam retete de acolo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!