Saratele cu branza si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2017 | 5777 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta cu saratelele, atunci dupa Revelion, asa ca le-am executat si eu ca prea bune-s.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1/2 lingurita de sare
  • 100 g unt moale
  • 50 g untura solida
  • 100 g smantana
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval afumat Delaco
  • faina cat cuprinde (300 - 400 g)
  • un galbenus + o lingura lapte pentru uns
  • seminte de susan
  • seminte de mac
  • seminte de floarea-soarelui
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si cascaval:

Intr-un castron, se pun oul, sarea, untul, untura si smantana. Se adauga branza si cascavalul date pe razatoarea mare si putina faina. Se amesteca totul, adaugand faina treptat, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se introduce la frigider pentru 30 de minute.

Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor, pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de 1-1,5 cm si lungi de 7-10 cm. Se transfera fasiile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus amestecat cu lapte si se presara seminte peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se procedeaza la fel pana cand se termina tot aluatul. Au iesit doua tavi de saratele cu branza si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

Rocsi 1

16.01.2017, 19:10

Servesc si eu ca tare mult imi mai plac!

Adi 1

16.01.2017, 21:51

Foarte bune!

anca_rm 1

17.01.2017, 13:38

ce bune sunt astea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei si branza