Sarmale

de cati in Porc, 5 Feb 2011 | 1647 vizualizari

 

Mancarea mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de porc
  • o cana orez
  • un morcov 
  • o ceapa
  • o lingurita de cimbru 
  • o lingurita de marar
  • piper
  • boia de ardei
  • vegeta sau sare
  • suc de rosii
  • o varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Se taie ceapa si se da morcovul pe razatoare.

Ceapa se amesteca cu niste sare ca sa se inmoaie.

Amesteca  orezul spalat cu carnea tocata,ceapa,morcovul,cimbru,marar,boia de ardei,vegeta si piper.

Se invelesc sarmalele in foi de varza murata si se aseaza in oala de lut.

Se toarna suc de rosii sau pasta de tomate cu apa si se da la foc mic,de preferat la cuptor.

Se fierb la foc foarte mic cam doua ore.

 

TIPS-URI

1

ceapa se amesteca impreuna cu putina sare pentru a fi moale si nu se prajeste

COMENTARII (16)

roxanamiti 1

06.05.2011, 03:49

Cris2711 1

09.05.2011, 14:04

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:46

multora ne plac sarmalele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D