Sarmale cu carne de porc si afumatura

de Rocsi in Porc, 28 Dec 2014 | 5039 vizualizari

COMENTARII (34)

Ina 1

28.12.2014, 15:02

Mmmmmm

mena29 1

28.12.2014, 15:21

Buuune!!!

mirela0911 1

28.12.2014, 15:24

Tare bune!

T I M E A 1

28.12.2014, 15:46

bune, bune

babi5 1

28.12.2014, 15:52

De bine sunt foarte bune dar la ora asta nuai vreau

Adele 1

28.12.2014, 16:02

Bya Ralu 1

28.12.2014, 16:03

Bune

Corinuta 1

28.12.2014, 16:23

cred ca fac si eu sapt viitoare

Bunica 1

28.12.2014, 16:27

Ce bune sunt!

MotanLaOale 1

28.12.2014, 18:02

bune bune

Panacris 1

28.12.2014, 18:04

Gherca Daniela 1

28.12.2014, 18:56

mihaelar63 1

28.12.2014, 20:32

Nu se pot refuza

Merisor 1

29.12.2014, 07:39

Ce bune cu afumatura aia langa ele!

Valclaudia 1

30.12.2014, 07:13

super arata sarmalutele tale!

Rocsi 1

01.01.2015, 20:43

Ina multumesc

Rocsi 1

01.01.2015, 20:43

Multumesc Mena

Rocsi 1

01.01.2015, 20:44

Asa e Mirela

Rocsi 1

01.01.2015, 20:44

Multumesc Timea

Rocsi 1

01.01.2015, 20:44

Babi, acum cam toata lumea e satula de mancaruri

Rocsi 1

01.01.2015, 20:44

Adele

Rocsi 1

01.01.2015, 20:44

Bianca

Rocsi 1

01.01.2015, 20:45

Corina, din cand in cand merge si asa o sarmaluta

Rocsi 1

01.01.2015, 20:45

Multumesc Bunica

Rocsi 1

01.01.2015, 20:45

Vladimir multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru