Sarmale cu soia

de pity19 in Mancaruri de post, 12 Apr 2014 | 3340 vizualizari

 

Sunt foarte bune si nu ingrasa ca cele cu carne! :)

 

INGREDIENTE

  • o cana orez bob lung
  • 100 gr soia
  • 4 ciuperci albe
  • varza murata
  • marar o leg
  • sare,piper,vegeta,cimbru , boia dulce , chilli o lg
  • bulion o cana
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu soia:

Intr-o oala punem cca 1 litru apa si dam la fiert. Cand apa fierbe stingem focul si adaugam peste soia apa clocotita. Lasam cca 30 de minute la inmuiat.

Intre timp clatim ciupercile, curatam de coaja, taiem cu un cutit foarte marunt, punem ciupercile taiate intr-un bol mare, peste care adaugam orezul, soia, marar tocat marunt, boia dulce, chilli, vegeta, sare, piper dupa gust. Amestecam foarte bine, dupa care pregatim frunzele de varza, punem cate o lingura din compozitie in fiecare frunza (depinde cat de mare e frunza)

Inchidem fiecare frunza, continuam in acest mod pana terminam compozitia.

Pregatim o oala, punem cateva frunze de varza la fund, adaugam piper boabe (cateva), adaugam sarmalele, aranjam frumos, dupa care punem cateva bucati de carnat, pentru aroma. Deasupra punem o farfurie sa stranga. Punem bulionul, apa, un capac si dam la fiert pana cand orezul este moale.

 

 

TIPS-URI

1

Eu am pus carnat pentru aroma !

RETETA IN IMAGINI

Sarmale cu soia-0
Sarmale cu soia-1
Sarmale cu soia-2
Sarmale cu soia-3
Sarmale cu soia-4
Sarmale cu soia-5
Sarmale cu soia-6
Sarmale cu soia-7
Sarmale cu soia-8
Sarmale cu soia-9

COMENTARII (4)

Pushaa 1

12.04.2014, 12:33

Bunica 1

12.04.2014, 12:41

Astea bune!

simonacallas 1

12.04.2014, 17:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04