Sarmale cu spanac (de post)

de cec in Mancaruri de post, 10 Dec 2010 | 9961 vizualizari

 

nu stiu daca ati auzit de ele, ca eu pe unde am pomenit de asa ceva nu se auzise.
Eu cand le fac le fac fara cantitati anume asa ca va postez cum le-am facut si vedeti pe parcurs ce si cum

Sunt fff bune si mie imi plac mult atat calde cat si reci, as putea spune ca le prefer inaintea celor din carne

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 300-350 g orez
  • 2 linguri bulion
  • o mana faina
  • sare
  • piper
  • frunze de vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu spanac (de post):

am oparit spanacul si apoi m-am apucat de treaba   

si am pus frunzele de vita la desarat

am tocat cepele din care jumatate am pus la calit cu morcovii dati pe razatoare

am tocat spanacul

am pus orezul peste ceapa si morcov

apoi spanacul

bulionul (2 linguri sau dupa preferinta)si condimente, sare, piper

dupa ce am luat de pe foc am pus cealalta jumatate de ceapa tocata si o mana de faina

le-am impachetat si mi-au iesit 52 de sarmalute pe care le-am pus la fiert

pofta buna celor care vor incerca reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu spanac (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor (de post)