Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy

de Rux in Mancaruri de post, 17 Noi 2010 | 5168 vizualizari

 

Sarmalute delicioase pe care vi le recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana soia maruntita
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia dulce
  • 1/2 cana orez
  • 3 linguri bulion
  • 1/2 cana stafide
  • 1 morcov ras
  • 1 mana mica de seminte de in
  • 250 gr ciupercute tocate
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putina apa
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia dulce
  • o varza mare murata
  • 3 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy:

Amestecam toate ingredientele pentru sarmalute, punem si putina apa( cu grija nu prea multa) atat cat sa legam compozitia bine, saram, piperam dupa gust si apoi rulam sarmalutele.

Asezam un strat mic de varza in vasul roman( daca il avem, daca nu in tava), punem sarmalutele, din loc in loc deasupra felii de rosii si varza tocata...si dam la cuptor la foc potrivit pana sunt fierte.

Cine iubeste cimbrul ( eu nu), aseaza ramurele deasupra pentru decor...

Servim desigur cu ardei iute si mamaliguta!

 

 

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

19.11.2010, 08:35

Sunt prea deosebiti sa-i fi gasit undeva acum . Si eu m-am trezit cu un ardei iute care acum s-a copt printre muscatile din balcon .

Rux 1

19.11.2010, 08:39

Ce dragut!!!!

vanilla 1

19.11.2010, 14:06

ffff bune!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21