Scoici delicioase

de reisnaor_2006 in Paste, 2 Oct 2014 | 1082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr scoici (paste)
  • 200 gr salam de vara
  • 1 borcan de sos bulion cu masline (Bunatati de la Bunica)
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 1 ceapa
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr bacon afumat
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici delicioase:

Intr-o cratita punem pastele la fiert cu putina sare.

Separat calim salamul, ceapa, taiate fidelute, adaugam ciupercile, sosul de bulion cu masline, cascavalul ras.

Dupa ce au fiert pastele le strecuram si le adaugam in tigaie peste compozitia facuta, amestecam sa se omogenizeze. Punem ouale batute cu putina sare si piper, ungem o tava cu putin ulei, adaugam pastele, deasupra punem baconul si dam la cuptor 10 minute.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Scoici delicioase 344860
retete culinare - Scoici delicioase 344861
retete culinare - Scoici delicioase 344862
retete culinare - Scoici delicioase 344863
retete culinare - Scoici delicioase 344864
retete culinare - Scoici delicioase 344865
retete culinare - Scoici delicioase 344866
retete culinare - Scoici delicioase 344867
retete culinare - Scoici delicioase 344868
retete culinare - Scoici delicioase 344869
retete culinare - Scoici delicioase 344870
retete culinare - Scoici delicioase 344871
retete culinare - Scoici delicioase 344872
retete culinare - Scoici delicioase 344873
retete culinare - Scoici delicioase 344874
retete culinare - Scoici delicioase 344875

COMENTARII (9)

reisnaor_2006 1

02.10.2014, 10:26

multumesc

alilianaa 1

02.10.2014, 15:23

tare bune!

deyutzky 1

02.10.2014, 18:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55