Scoici, surimi, file de peste in sos de vin

de Panacris in Fructe de mare, 28 Oct 2012 | 2473 vizualizari

 

O delicatesa, rapida si savuroasa pe gustul meu! Modeul a fost adaptat dupa reteta Silvyiei, scoici in sos de vin;) Multumesc Silvya ptr reteta>:D<

 

INGREDIENTE

  • carne de scoici 200 g,
  • batoane de surimi 200 g,
  • file de peste 200 g,
  • vin alb demisec 250 ml,
  • unt 100 g,
  • capere 3 linguri,
  • sos de soia,
  • usturoi 2 catei,
  • smantana de gatit 200 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici, surimi, file de peste in sos de vin:

Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Sincer mananci si nu te poti opri;) Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-0
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-1
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-2
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-3
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-4
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-5
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-6
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-7
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-8
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-9
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-10
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-11
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin-12

COMENTARII (8)

Panacris

Panacris 1

28.10.2012, 17:58

Buni

adry88

adry88 1

29.10.2012, 10:03

place

Sim0na

Sim0na 1

29.10.2012, 10:51

o reteta pe gustul meu!! la favorite cu ea!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!