Scovergi

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2013 | 20125 vizualizari

COMENTARII (32)

Geanina87 1

20.07.2013, 09:57

marianascarlat 1

20.07.2013, 10:38

Ce pofta de scovergi mi-ai facut!

babi5 1

20.07.2013, 13:34

trecut lafavorit >

simona72 1

20.07.2013, 14:37

Multumesc fete dragi

GabrielDorobantu 1

20.07.2013, 21:11

Sunt belea cu miere.
Simona, daca ai framantat la masina de paine de ce nu si dospitul tot acolo?Intreb ca un iubitor al aluaturilor si posesorul unei masini de paine.

simona72 1

20.07.2013, 23:26

Bine ai venit Gabriel Dorobantu!!! Nu la-am lasat in masina d epaine sa dospeasca pt ca l-am pus la loc cald(in cuptor la 50 grade)desigur acoperit cu folie alimentara sau prosop curat....creste mai repede decit in masina...spor in toate!

Ina 1

21.07.2013, 20:14

aoleeeu

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu cascaval si sunca