Scrob de oua a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 8581 vizualizari

 

Este modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200g costita afumata
  • 100g carnati de casa
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob de oua a la Motan:

Costita se taie fasii potrivite.

Carnatul se taie felii.

Branza de burduf sr sfarama cu o furculita.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile.

Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura.

Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri.

Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.

Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie.

Se serveste calda cu salata de sezon.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu kaizer si cascaval