Sendvis "Buburuza"

de Bunica in Sandvisuri, 19 Oct 2013 | 1090 vizualizari

 

Ruza Buburuza se vrea inscrisa in concurs:))

 

INGREDIENTE

  • o chifla
  • o rosie
  • 2-3 masline negre
  • crema de branza "Ceva fin" de la Delaco .
  • un fir de patrunjel pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis "Buburuza":

Chifla se taie in jumatate.

O jumatate se unge cu crema de branza.

Rosia se taie si se formeaza buburuza. 

Maslinele se taie marunt pentru a decora aripile.

Se decoreaza cu frunza de patrunjel.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sendvis "Buburuza" 270135
retete culinare - Sendvis "Buburuza" 270136
retete culinare - Sendvis "Buburuza" 270138
retete culinare - Sendvis "Buburuza" 270139
retete culinare - Sendvis "Buburuza" 270140
retete culinare - Sendvis "Buburuza" 270141

COMENTARII (16)

Bunica 1

19.10.2013, 19:19

Rocsi 1

19.10.2013, 22:32

Ce dragut

laura_n 1

20.10.2013, 14:03

ce buburuza frumoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S