Sendvis Trandafir

de amalia01 in Sandvisuri, 27 Mar 2014 | 818 vizualizari

 

Sendvisul de dimineata...

 

INGREDIENTE

  • -o minibagheta
  • - cateva feliute de pastrama din piept de pui
  • - cateva feliute de cascaval Delaco "DeSenvis"
  • - putin unt
  • - o lingura de seminte de rodie
  • - 2 frunze de ridiche rosie( "de luna")
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis Trandafir:

Minibagheta o tai felii,ungi cu unt si le asezi intr-un vas termorezistent. Printre feliile de paine asezi alternativ,feliile de pastrama si pe cele de cascaval. Presari cascaval ras.

Pui la cuptorul cu microunde pentru 1 minut,pana se topeste cascavalul.

Scoti sendvisul din vas si il asezi intr-o foma de briosa ,apoi il decorezi semintele de rodie si frunzele de ridiche.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sendvis Trandafir 306595
retete culinare - Sendvis Trandafir 306598
retete culinare - Sendvis Trandafir 306599
retete culinare - Sendvis Trandafir 306602
retete culinare - Sendvis Trandafir 306604

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

28.03.2014, 05:15

bun

Rocsi 1

28.03.2014, 10:58

Bun!

MIUTA 1

28.03.2014, 12:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D