Shawarma

de -Miti- in Pui, 8 Feb 2011 | 5722 vizualizari

 

Shaorma,shawarma,gyros,tacos- principiul e acelasi,aromele difera...asta e varianta mea,noi ne lingem pe degete,copii sunt in totala liniste pana termina,deci le place!Daca nu aveti toate ingredientele pentru condiment nu conteaza,folositi ce aveti.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • mix de condimente din:chimion,paprika,usturoi pudra,
  • varf de cutit de scortisoara,coriandru,cardamon,sare,piper
  • 4 lipii libaneze
  • castraveti murati,taiati
  • rosii,taiate rondele
  • ceapa,taiata rondele(op)
  • cartofi pai
  • Sosul:
  • 100 gr iaurt
  • 100 gr smantana
  • usturoi pudra
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shawarma:

Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu toate condimentele. Se lasa deoparte 10 minute ,timp in care se pot praji cartofii sau felia legumele. Se prajeste pieptul de pui in uleiul incins,pana cand s-a rumenit.

Se incalzeste putin lipia si se asambleaza.

Se aseaza pe mijloc piept de pui,cartofi prajiti,castraveti murati,rosii,ceapa si se pune sos deasupra.

Eu am folosit sos iute separat.

 

 

 

COMENTARII (28)

-Miti- 1

09.02.2011, 21:57

mena si alea au fost linse luna!

adry88 1

10.05.2011, 15:32

andreea_angelo 1

19.11.2012, 21:02

ce bunatate,a iesit bine,bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04