Smørrebrød cu salata de ton si capere

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 20 Oct 2014 | 973 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri crema de branza
  • 1 conserva de ton in apa
  • cateva capere
  • cateva frunze de chives tocate
  • sare, piper
  • 2 felii paine cu secara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu salata de ton si capere:

Se amesteca crema de branza cu tonul si chives-ul. Se sareaza si pipereaza. Se aseaza salata pe 2 felii de paine cu secara si se presara cateva capere. 

 

RETETA IN IMAGINI

Smørrebrød  cu salata de ton si capere-0
Smørrebrød  cu salata de ton si capere-1

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

20.10.2014, 22:46

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:09

La favorite Caperele arata senzational de bine . Se vede treaba ca in port vin de toate . Eu nu cred ca am vazut asa frumoase . Sunt conservate in otet ?

Satisfyyourcravings 1

21.10.2014, 11:02

Da, sunt conservate in otet.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04