Snitel de curcan

de Rux in Mancaruri cu carne, 4 Dec 2010 | 3397 vizualizari

 

Fiecare are o reteta pentru snitel...aceasta este reteta mea de snitel crocant si-n acelasi timp moale si pufos...serviti-l alaturi de un piure delicios de cartofi....

 

INGREDIENTE

  •  4 felii dintr-un piept de curcan taiat ca pentru snitel, foarte subtire
  • 3 oua mari
  • 1/2 punga pesmet
  • 6 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei vegetal pentru prajit( palmier  )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Batem oul cu faina si sarea. Apoi un praf de piper.

Saram si pieptul de pui dupa ce l-am batut bine.

Il dam prin compozitia cu ou foarte bine si-l lasam o jumatate de minut.

Il tavalim apoi bine prin pesmet.

Incingem uleiul in tigaie si prajim cu grija snitelul sa nu-l ardem.

Eu schimb uleiul la fiecare snitel astfel incat sa nu se arda.

Il servim cu piure de cartofi....pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de curcan 68435
retete culinare - Snitel de curcan 68436
retete culinare - Snitel de curcan 68437

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 11:15

bun bunut

marcela1979 1

06.12.2010, 11:17

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 14:00

bun bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55