Snitel de porc

de rena in Porc, 26 Noi 2013 | 1989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de porc taiate subtiri
  • 3 oua
  • pesmet
  • usturoi
  • sare, piper
  • menta,oregano
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Carnea o batem putin sa o facem mai subtire.

Intr-un castron taiem marunt usturoiul si menta punem sare ,piper,oregano si ulei lasam pentru 20 de min.carnea sa se marineze.

Batem ouale cu putina sare.

Trecem carnea prin oul batut apoi prin pesmet si le prajim la foc mijlociu.

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de porc 280960
retete culinare - Snitel de porc 280961
retete culinare - Snitel de porc 280962
retete culinare - Snitel de porc 280963
retete culinare - Snitel de porc 280964
retete culinare - Snitel de porc 280965
retete culinare - Snitel de porc 280966

COMENTARII (7)

rena 1

27.11.2013, 15:04

e timpul sa faci

tanyapatap 1

27.11.2013, 18:31

Rocsi 1

27.11.2013, 19:20

E gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D