Snitel de pui in crusta de tofu

de marcela1979 in Pui, 18 Apr 2015 | 1044 vizualizari

 

mai de dieta...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 cutii de tofu
  • boia dulce 1 lgt
  • boia iute 1/2 lgt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in crusta de tofu:

Pieptul de pui se taie si se bate pentru snitele. Se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce. Se bat 2 oua si se condimenteaza cu un pic de sare. Tofu se scurge bine de apa si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca tofu cu boia dulce si cu boia iute.

 Se ia felia de piept de pui, se da prin ou, apoi se tavaleste prin tofu razalit.Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza pieptul pregatit. Se da la cuptor la foc mic spre mediu pana se rumeneste pe o parte, apoi se intoarce cu grija sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Se lasa circa 40 de min in total. Cand sunt rumenite se scot afara din cuptor .

 

TIPS-URI

1

tofu trebuie sa fie bine scurs

2

se poate face si cu curcan, porc

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de pui in crusta de tofu 376437
retete culinare - Snitel de pui in crusta de tofu 376438
retete culinare - Snitel de pui in crusta de tofu 376439

COMENTARII (11)

Rocsi 1

18.04.2015, 21:38

miki_a 1

18.04.2015, 21:59

marcela1979 1

19.04.2015, 11:27

Va multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21