Snitele de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 1395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • Sare, piper, marar
  • Faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Se taie pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu sarea piperul, mararul . Se adauga faina cat sa iasa ca o smantana mai groasa! Se dau bucatile de pui prin compozitia pregatita si se prajesc in ulei incins pana prind o culoare aurie!

 

COMENTARII (2)

Teo 1

28.02.2010, 21:51

da bine cu verdeata!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.03.2010, 07:54

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25