Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.
Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.
Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.
Sugestie de servire:
- cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie
- sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult