Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor

de Aletta in Pui, 16 Noi 2015 | 2376 vizualizari

 

Am mancat la un restaurant aceste snitele de Sf.Mihail & Gavril, si a 2 a zi, le-am facut si eu.
O minunatie!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 100 g faina
  • ulei ptr prajit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 mozzarella
  • 100 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza si se bat pentru snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute ca sa patrunda condimentele in carne.

Se bat cele 3 oua impreuna cu sare si piper.

Snitelele se trec prin faina si prin ou batut si se prajesc pe o parte si pe cealalta in uleiul bine incins.

Se feliaza mozzarella si cascavalul se da pe razatoare.

O tava de copt se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza snitele de piept de pui,se presara cascaval ras si mozzarella

Se introduce in cuptorul preincalzit,la 180 de grade cca 15 minute pana se topesc branzeturile.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Tocatorul se inveleste in folie alimentara pentru a evita spargerea pieptului de pui.

RETETA IN IMAGINI

Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor-0
Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor-1
Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor-2
Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor-3
Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor-4

COMENTARII (15)

Aletta 1

17.11.2015, 20:11

Motan

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:47

Ce-mi place! o sa incerc si eu!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04