Snitele din pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 1106 vizualizari

 

Hocus-pocus preparatus si mancatus cam asa a fost...

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • cca250 g pesmet
  • cca100 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Portionam carne in feliute,fiecare bucata o batem cu batatorul de snitele si pe o parte si pe alta.Pregatim o farfurie intinsa cu pesmet,una cu faina si intr-o farfurie adanca batem cele 3 oua cu sare si piper,dupa gust.Trecem fiecare bucata de carne prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet.Incingem intr-o tigaie uleiul si prajim snitelele,avand grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta.Se scot pe un servet sa se absoarba surplusul d eulei si se servesc cu piure,cartofi prajiti,orez,s.a.m.d.Eu am facut un piure .

 

TIPS-URI

1

cand trecem prin faina carnea avem grija sa scuturam surplusul de faina

RETETA IN IMAGINI

Snitele din pulpa de porc-0
Snitele din pulpa de porc-1
Snitele din pulpa de porc-2
Snitele din pulpa de porc-3
Snitele din pulpa de porc-4
Snitele din pulpa de porc-5
Snitele din pulpa de porc-6
Snitele din pulpa de porc-7
Snitele din pulpa de porc-8
Snitele din pulpa de porc-9
Snitele din pulpa de porc-10
Snitele din pulpa de porc-11
Snitele din pulpa de porc-12
Snitele din pulpa de porc-13
Snitele din pulpa de porc-14

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

06.11.2013, 23:27

_Alina_

_Alina_ 1

07.11.2013, 08:41

tanyapatap

tanyapatap 1

08.11.2013, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24