Snitele pin piept de pui cu legume mexicane

de iry-gabriela in Pui, 27 Mar 2012 | 6888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • pesmet,
  • 2 linguri de faina,
  • secretul gustului,
  • un pachet de legume mexicane congelate
  • ulei
  • 2 linguri de margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele pin piept de pui cu legume mexicane:

Pieptul de pui se taie fasii si se bate. Separat se bat ouale peste care se adauga vegeta dupa gust si faina si se amesteca fara a se forma cocoloase. Se trec bucatile de piept de pui prin pesmet, apoi prin amestecul de ou cu faina si apoi se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti.

Se scot pe o farfurie pe un prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Sseparat se pune la fiert amestecul de legume cu un pahar mic de apa, sare si margarina. Atentie, legumele se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Se servesc atat calde cat si reci . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele pin piept de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu susan la cuptor