Snitele rulate

de mihaelar63 in Pui, 2 Aug 2012 | 3040 vizualizari

 

Sunt usor de preparat si arata bine pe un platou cu aperitive !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui
  • castraveti murati
  • gogosari murati [ sau proaspeti]
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr sunca
  • mustar cu hrean sau iute
  • faina
  • sare
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte [ iaurt , smantana]
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele rulate:

Pieptul de pui se portioneaza , se bate , se sareaza si se unge pe o parte cu mustar si putin ou batut  .

Pe fiecare felie se pune un bastonas subtire de sunca [ de lungimea feliei de carne], un bastonas de cascaval , un bastonas de castravete murat si o felie de gogosar .

Se ruleaza  atent bucatile de carne , se dau prin faina si ou batut cu lapte + sare . Daca doriti mai crocant , puteti da si prin pesmet .

Prajiti in ulei incins pe toate partile . Scoateti pe prosoape absorbante de hartie .

Se pot servi calde cu garnitura de legume sau cartofi .

Sunt decorative pe platourile  cu aperitive. Se portioneaza dupa ce s-au racit.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui ingredientele din umplutura cu ce aveti la indemana : mozarella, spanac fiert , ceapa verde , salam uscat , etc . Principalul este sa fie diferite ca culoare sa placa si ochiului .

RETETA IN IMAGINI

Snitele rulate-0
Snitele rulate-1
Snitele rulate-2
Snitele rulate-3

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.08.2012, 20:56

super super arata!

mihaelar63 1

03.08.2012, 07:22

Ma bucur ca va plac
Pentru diversitate de gust si culoare in unele am pus sunca cas si castravete iar in altele cas si gogosar

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 16:57

ce culori frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04