Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Sunt usor de preparat si arata bine pe un platou cu aperitive !!!
Pieptul de pui se portioneaza , se bate , se sareaza si se unge pe o parte cu mustar si putin ou batut .
Pe fiecare felie se pune un bastonas subtire de sunca [ de lungimea feliei de carne], un bastonas de cascaval , un bastonas de castravete murat si o felie de gogosar .
Se ruleaza atent bucatile de carne , se dau prin faina si ou batut cu lapte + sare . Daca doriti mai crocant , puteti da si prin pesmet .
Prajiti in ulei incins pe toate partile . Scoateti pe prosoape absorbante de hartie .
Se pot servi calde cu garnitura de legume sau cartofi .
Sunt decorative pe platourile cu aperitive. Se portioneaza dupa ce s-au racit.
1
Puteti inlocui ingredientele din umplutura cu ce aveti la indemana : mozarella, spanac fiert , ceapa verde , salam uscat , etc . Principalul este sa fie diferite ca culoare sa placa si ochiului .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult