Somon la cuptor

de daniela_angelica in Somon, 23 Iun 2013 | 18688 vizualizari

 

Este o mancare foarte rapida si satioasa in acelasi timp

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri somon
  • O lamaie
  • Sare
  • Marar
  • Unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor:

Se spala pestele,se usuca cu hartie de bucatarie.Se sareaza si se pune mararul ,care poate fi proaspat sau uscat apoi se stropeste cu sucul de lamaie. Este de preferinta sa stea asa condimentat cam o ora la frigider.

Se incalzeste cuptorul la 200-220° ....intr-un vas de yena se pune pestele si deasupra se pune o lingurita de unt pe fiecare felie de peste.Se da pestele la cuptor pt 8-9 minute...timpul este valabil doar pentru temperatura de mai sus mentionata.

 

TIPS-URI

1

eu am ales sa il acompaniez cu un sote de ciuperci

2

Se poate servi foarte bine si cu o salata de rosii,castraveti,o conserva de ton,porumb si salata verde

COMENTARII (3)

Rocsi 1

23.06.2013, 20:16

Bine ai venit

daniela_angelica 1

23.06.2013, 21:04

Ms...abia acum incep in ale bucatariei

MotanLaOale 1

24.06.2013, 00:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04