Somon umplut cu crema de branza

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 3820 vizualizari

 

Va prezint aceasta reteta de gustare rece care ne place foarte mult si e foarte usor de facut. Se poate folosi si pastrav afumat am facut si in varianta aceea si a fost excelent.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva felii de somon afumat,
  • 200 ml iaurt gras 20%,
  • 2 linguri de smantana grasa,
  • sare, 
  • o lingura de verdeturi aromate ( eu am folosit amestec de verdeturi pentru salata) .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon umplut cu crema de branza:

 Preparare : lasam iaurtul intr-o sita la stors pret de cateva ore in frigider. Pasta obtinuta  o amestecam cu smantana, sare si verdeata pana obtinem o crema de branza.

  Luam un vas mic pentru souflé si il captusim pe interior cu folie transparenta si apoi asezam cu grija un strat de somon afumat cat sa fie acoperita toata suprafata.

 Umplem apoi cu crema de branza si lasam la rece in frigider pret de cateva ore, se poate lasa si de seara pana dimineata .

  Se scoate din frigider, se aseaza o farfurie mica peste el si se intoarce cu grija. Se indeparteaza folia si gata : avem o cupola de somon afumat umplut cu crema de  branza .

   Se taie cu un cutit foarte bine ascutit ( aici am fost deficitara   )  si se serveste acompaniat de batonase de legume  si rondele de paine prajita . Va pun totusi o poza cu sectiunea sa va faceti o idee

 

RETETA IN IMAGINI

Somon umplut cu crema de branza-0
Somon umplut cu crema de branza-1
Somon umplut cu crema de branza-2
Somon umplut cu crema de branza-3

COMENTARII (24)

ela

ela 1

29.07.2010, 00:25

ela

ela 1

29.07.2010, 00:31

Ioana ai scris altceva mai devreme

ionix

ionix 1

29.07.2010, 10:06

pe gustul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!