Sos tzatziki

de Angelina_Elena in Sosuri, 11 Mai 2013 | 3521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g iaurt grecesc
  • 4 castraveti mari
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tzatziki:

Spalam castravetii, iar pe 3 dintre ei ii curatam de coaja.

Ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un bol punem usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul uscat, uleiul de masline si iaurtul.

Adaugam castravetii scursi bine si amestecam usor.

Dam sosul la rece pana la servire.

Noi l-am servit cu paine prajita.

Pofta buna!

 

COMENTARII (19)

Rocsi 1

11.05.2013, 20:59

GeorgiaA 1

29.01.2014, 18:06

Si al patrulea castravete unde este?

Angelina_Elena 1

30.01.2014, 01:02

Imi cer scuze!! Cel de-al 4-lea l-am spalat si fara sa il curat l-am dat pe razatoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20