Sosul la aripioare

de anisoara in Sosuri, 20 Aug 2010 | 7150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de maioneza provansal, putin acrisoara
  • 50 gr de ketciup clasic, putin iute
  • 3 felii de lamaie - sucul
  • 3 catei de usturoi pisat
  • un praf de piper negru macinat
  • un varf de cutit  de mustar iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sosul la aripioare:

Gustul adevarat  care vi-l propun, se obtine din ingredientele enumerate. Daca veti folosi alt fel de maioneza, sau ketchup ,veti primi alt gust. Printre altele , gustul maionezei preparate in conditii de casa  se poate folosi, pentru ca ea va da gustul adevarat a acestui sos.

Toate ingredientele se amesteca intre ele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sosul la aripioare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde