Spaghete cu dovlecei

de Irina in Spaghete, 16 Iun 2013 | 7192 vizualizari

 

Cum la vremea asta am mereu un dovlecel in frigider, am incercat ceva nou pentru o masa rapida de pranz. Paste cu dovlecei...

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • busuioc
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu dovlecei:

Am pus spaghetele la fiert in apa clocotita.

Intre timp am tocat marunt ceapa si usturoiul, iar dovlecelul l-am taiat cubulete.

Rosiile le-am taiat in doua si le-am dat prin razatoarea robotului. Am obtinut un suc de rosii atat de bun...

Am scurs spaghetele fierte si le-am amestecat cu putin unt.

Intr-o tigaie incinsa am pus putin ulei, apoi ceapa si usturoiul tocate. Am amestecat. Cand au capatat o culoare usor aurie am adaugat dovlecelul.

Cand dovlecelul s-a inmuiat am adaugat cateva linguri de suc de rosii. Am condimentat cu sare si cateva feliute de ardei iute.

La final am asezat pastele pe un platou, legumele si am decorat cu cateva frunzulite de busuioc.

Despre Kitchen AID

Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu dovlecei-0
Spaghete cu dovlecei-1
Spaghete cu dovlecei-2
Spaghete cu dovlecei-3
Spaghete cu dovlecei-4
Spaghete cu dovlecei-5
Spaghete cu dovlecei-6
Spaghete cu dovlecei-7
Spaghete cu dovlecei-8
Spaghete cu dovlecei-9

COMENTARII (21)

Sim0na 1

17.06.2013, 14:47

Uite ca varianta asta n-am incercat-o pana acum!

simona72 1

18.06.2013, 14:25

Irina 1

18.06.2013, 21:08

Simona, sa incerci, sa vezi ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04