Spaghete cu legume si carne de vita

de susu in Spaghete, 20 Mar 2010 | 7200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 grame spaghete
  • 4 catei de usturoi maricei -        
  • 2 cepe potrivite -        
  • 1 morcov potrivit -        
  • 1 vanata mica -        
  • 1 mana de varza alba -        
  • 1 ardei gras rosu mare -        
  • 1 ardei gras galben sau verde -        
  • 200-300 grame carne vita -        
  • Curry dupa gust -        
  • ½ pahar bulion concentrat fiert in 40 ml ulei masline cu oregano, cimbru si busuioc. -        
  • Sos de soia    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu legume si carne de vita:

Se caleste in wok ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand este aurita ceapa se adauga carnea taiata cubulete mici pentru ca vita este mai tare. Dupa ce  s-au calit bine se aduga curry aproximativ 2 lingurite si putina vegeta. Se mai caleste apoi se aduga morcovul ras mare. Dupa ce s-a calit morcovul se aduga si celelalte pe rand si se caleste dupa fiecare: vanata taiata cubulete mici, ardeiul taiat fasii si varza fideluta. Se adauga bulionul si pastele fierte “al dente” si se calesc usor fara a se zdrobi. Pastele se fierb intr-un litru de apa cu un praf de sare si putin ulei. Se adauga in momentul cand fierbe apa si se fierb la foc mic. Cand sunt gata se pun in strecuratoare si se stropesc cu putin ulei. Se clatesc cu apa rece. La sfarsit in wok se adauga si putin sos de soia.

 

COMENTARII (5)

susu 1

27.03.2010, 12:54

chiar sunt foarte gustoase probati-le

danis 1

02.04.2010, 01:03

nadina73 1

05.04.2010, 18:24

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55