Pasta Carbonara

de Alina26 in Spaghete, 15 Apr 2013 | 2508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100g spaghete
  • 150g sunca afumata cuburi
  • 50 parmezan ras
  • 50ml smantana
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Carbonara:

Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem spaghetele si lasam sa fiarba.Cand s-a fiert pasta,o punem la scurs si o clatim putin cu apa rece.

Inttr-un bol punem oul,galbenusul,putina sare.piper,parmezan ras,smantama si mestecam bine.

Intr-o tigaie incinsa cu foarte putin ulei de masline,punem sunca la prajit bine,bine.Cand s-a prajit punem repede spaghetele si mestecam.

Luam de pe foc si punem compozitia facuta mai inainte si mestecam repede.(Sa nu se faca omleta,nu cum mi-a iesit mie... :D)

Serviti calda.Pofta buna!!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta Carbonara 219934
retete culinare - Pasta Carbonara 219935
retete culinare - Pasta Carbonara 219936
retete culinare - Pasta Carbonara 219937
retete culinare - Pasta Carbonara 219938
retete culinare - Pasta Carbonara 219939

COMENTARII (12)

Sim0na 1

16.04.2013, 10:02

bune, bune

Alina26 1

16.04.2013, 10:52

va multumesc!!!!!

Panacris 1

22.04.2013, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29