Spaghete cu perisoare

de MotanLaOale in Spaghete, 24 Ian 2018 | 4399 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 400 g rosii in bulion
  • 3 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • cuisoare praf
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu perisoare:

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.

Se adauga perisoarele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb spaghetele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se pun spaghetele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu perisoare peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.

Se pot presara si cu cascaval sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii