Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se fierb spagetele conform intructiunilor de pe pachet,apoi se iau de pe foc si se dau sub un jet de apa rece.
Preparam sosul astfel:punem soia la fiert cu cativa catei de usturoi,dupa ce este fiarta soia o strecuram de apa.Curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la calit,apoi punem bulionul(eu am pus 2 cani de bulion),peste bulion am pus soia,apoi piper,oregano uscat,usturoi taiat marunt si vegeta dupa gust si am lasat sa fiarba putin sosul mestecand in el pana l-am luat de pe foc.
Cand am terminat sosul l-am pus peste spaghete si am servit impreuna cu branza de oaie pe care am razalit-o deasupra.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult