Spaghetti with meatballs

de Corinuta in Spaghete, 26 Noi 2010 | 3417 vizualizari

 

Sincer va spun, fac pentru prima data. De ce n-am facut pana acum? Nu stiu, dar cu siguranta voi mai face..........sunt atata de bune ca-ti lasa gura apa - stiu americanii astia ce stiu;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (de care aveti sau de care va place)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 800 ml sos de rosii
  • 500 g spaghete
  • 100 g cascaval razuit sau parmezan
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti with meatballs:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se condimenteaza cu sare si piper macinat. Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc. 

Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.

Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.

Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.

Pofta mare!

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghetti with meatballs-0
Spaghetti with meatballs-1
Spaghetti with meatballs-2
Spaghetti with meatballs-3
Spaghetti with meatballs-4
Spaghetti with meatballs-5
Spaghetti with meatballs-6
Spaghetti with meatballs-7
Spaghetti with meatballs-8
Spaghetti with meatballs-9

COMENTARII (18)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

28.11.2010, 20:17

elena1988

elena1988 1

08.02.2011, 10:44

adry88

adry88 1

11.05.2011, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24