Sparanghel pane

de Catalina L in Mancaruri de legume, 6 Aug 2017 | 5356 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

06.08.2017, 22:19

Gherca Daniela 1

06.08.2017, 22:27

mihaelar63 1

06.08.2017, 22:49

Stiam si despre sparanghelul de Landes- am vazut o emisiune . Dar inca nu am gustat :"> , chiar daca era in meniu . rezistenta vine de la faptul ca-mi inchipui ca seamana la gust cu varza , ce nu-mi prea place

RODIMUR 1

06.08.2017, 23:02

Nici eu nu am gustat sparanghel, deși mi-a atras atenția în market... Indiferent ce gust are (nici mie nu-mi place varza crudă, la fel ca Mihaelei, decât în salată) cred că preparată pané, este bună.

kytz 1

07.08.2017, 07:43

Cred că e bun!

Xandrinne 1

07.08.2017, 09:01

mirela0911 1

07.08.2017, 10:06

Am gustat sparanghel facut la gratar, dar nu prea m-a incantat! E interesant asa pane!

Catalina L 1

07.08.2017, 15:23

Miha, nu mi se pare ca are gust de varza
Cel alb este fin si delicat, cel verde est adevarat mai puternic in gust
Ca sa compar cu alta leguma ma gandesc la andiva gatita bine
te pup

miki_a 1

07.08.2017, 19:21

Este buuuun!

- Andreea - 1

07.08.2017, 21:17

Eu ador sparanghelul ...mai ales cu paste sau in omleta.Tare buna si varianta ta

dantes 1

09.08.2017, 10:55

Bun!

Rahela Velicu 1

09.08.2017, 13:21

Interesant!

oanapl 1

14.08.2017, 22:47

Interesantă rețetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Champignon, pane