Spuma de peste afumat

de gugugh in Peste, 16 Feb 2011 | 6707 vizualizari

 

o reteta simpla, gustoasa inspirata de la Anna Olson. merita incercata

 

INGREDIENTE

  • 250 gr peste afumat(eu am folosit macrou afumat 1 bucata)
  • 1 cutie pasta de branza (eu am folosit filadelfia de 125 gr)
  • 2 linguri suc lamaie(eu am folosit aproximativ 4 linguri)
  • frisca lichida cat sa se obtina o spuma fina
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de peste afumat:

Mixam totul in robotul de bucatarie si servim pe paine prajita sau pe mini clatite sarate

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somon umplut cu branza ( Finlanda)