Sturion cu mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 15 Apr 2010 | 20212 vizualizari

 

Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cegulite sau pastrugi
  • delikat
  • mujdei de usturoi
  • patrunjel
  • malai
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sturion cu mujdei de usturoi:

    Se curata sturionul de mate, se scot urechile si se spala in.....uff, nici eu nu mai stiu in cate ape...(multe, oricum :D), inlaturandu-se mucusul de pe suprafata. ( N-o sa reusesti sa-l elimini pe tot ).

    Se taie rondele late de 2 cm., peste care se presara delikat . Dupa ce rondelele se tavalesc prin malai amestecat cu faina ( 2:1), se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana capata culoare aurie ( iar coloana vertebrala iese precum un viermisor ).

    Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si mujdei de usturoi si patrunjel verde.

    Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Sturion cu mujdei de usturoi-0
Sturion cu mujdei de usturoi-1
Sturion cu mujdei de usturoi-2

COMENTARII (21)

Ina

Ina 1

26.11.2014, 22:49

Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .

Ina

Ina 1

26.11.2014, 22:50

Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!