Sufleu de broccoli cu piept de pui

de Raisha in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 1090 vizualizari

 

O cina sau un pranz satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g broccoli congelat
  • 1 bucata piept de pui
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • 200 g cascaval ras
  • 100 g masline
  • 3 linguri de lapte
  • 1 lg unt
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu piept de pui:

Pieptul de pui se portioneaza in cubulete sau fasii si se pune la fiert pana se patrunde usor cu furculita. Cand face spuma se ia de deasupra cu o lingura pana se limpezeste zeama.

Buchetelele de broccoli se vor pune separat la fiert cand apa da in clocot pentru 10 minute, pana se taie usor cu un cutit si este patruns.

Ungem un vas de yena cu 1 lingura de unt pana acoperim bine si marginile. Cand broccoli este gata patruns il strecuram de apa si il adaugam in vasul yena. Carnea o scoatem separat pe un vas si o lasam sa se racoreasca, apoi o adaugam peste stratul de broccoli din vas. Continuam cu urmatorul strat de broccoli.

Separat facem un amestec din ouale batute, smantana, laptele si jumatate din cantitatea de cascaval. Il turnam apoi in vasul nostru yena peste straturile de pui si broccoli.

Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Scoatem apoi tava si adaugam restul de cascaval, maslinele si patrunjelul. Dam totul inca odata la cuptor pentru inca 10 minute.

Se va servi sufleul cald. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Sufleu de broccoli cu piept de pui-0
Sufleu de broccoli cu piept de pui-1
Sufleu de broccoli cu piept de pui-2
Sufleu de broccoli cu piept de pui-3
Sufleu de broccoli cu piept de pui-4
Sufleu de broccoli cu piept de pui-5

COMENTARII (5)

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:53

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:10

mirela0911 1

06.04.2015, 12:39

Bun sufleul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41