Sufleu de pui cu legume

de Miha in Pui, 25 Iul 2010 | 9950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • amestec de legume ( porumb, fasole verde, brocolli, ardei gras rosu, morcov)
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval
  • sare si boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de pui cu legume:

Untul se topeste intr-un vas la foc mic. Se da deoparte, se adauga faina si se amesteca energic. Se desface cu lapte si se pune din nou pe foc si se fierbe pana se ingroasa putin. Adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si smantana. SE lasa la racit. Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitie.

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune intr-o tava unsa cu putin unt. Acoperim cu un strat de legume si asezonam cu sare si boia de ardei.

Turnam deasupra compozitia cu oua si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste

Se serveste cald

 

TIPS-URI

1

parere personala: cred ca in compozitia de oua ar fi mers putin marar verde tocat

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sufleu de pui cu legume 43057
retete culinare - Sufleu de pui cu legume 43058

COMENTARII (21)

ralu_ca 1

13.04.2013, 14:54

Miha 1

13.04.2013, 15:17

babi5 1

25.06.2013, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21