Supa chinezeasca cu ciuperci de padure

de Sylvia in Supe, 8 Iun 2010 | 3719 vizualizari

 

Am facut supa asta la mare repezeala, am vrut sa mananc ceva lejer si usor de facut asa ca dupa ce am aruncat privirea prin camara si bucatarie am zis ca fac o supa chinezeasca.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • un pachetel din acela instant cu taietei chinezesti, 
  • o lingura ulei masline,
  • un morcov,
  • o mana de ciuperci de padure( congelate am avut eu, hribi, ghebe, galbiori, champinioane maro ),
  • un varf de cutit de ghimbir, 
  • cateva cuisoare,
  • o lingura de sos de soya,
  • o lingurita de otet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu ciuperci de padure:

Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( cele de padure se fac mai greu adaptati timpul daca aveti  alte ciuperci ) .Dupa aceea am adaugat taieteii, am pus ghimbirul si sosul de soya si am mai lasat  3 minute la fiert. La sfarsit punem otetul si stingem focul. Am servit-o fierbinte decorata cu o frunza de patrunjel verde.

 

COMENTARII (20)

nadina73 1

10.06.2010, 23:39

super cu ciuperciiiiiiiiiiiiiiiii5 linguri mari si imense

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:09

merge la favorite

Sylvia 1

12.06.2010, 02:17

Multumesc mult fetelor !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55