Supa crema de conopida cu lapte de cocos

de costi7hector in Supe, 15 Oct 2017 | 2582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 150 g cascaval afumat
  • 2 cepe (una rosie, una alba)
  • 1 morcov mic
  • 250 ml lapte de cocos
  • 100 g kaizer
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu lapte de cocos:

Desfacem conopida in buchetele, curatam ceapa si morcovul si le taiem in bucati potrivite si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert legumele, scurgem jumatate din cantitatea de zeama si blenduim. Adaugam laptele de cocos,amestecam si potrivim gustul de sare si piper. Adaugam o jumatate de legatura de marar tocat si pregatim crutoanele de kaizer. Tocam kaizerul in cubulete mici pe care le tragem la tigaie. Taiem in cubulete si cascavalul.

Servim supa cu crutoane de kaizer si cubulete de cascaval.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

puteti folosi orice fel de lapte, smantana sau iaurt in loc de lapte de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume si rosii coapte