Supa crema de dovlecei

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 9 Noi 2018 | 3109 vizualizari

 

Este o supa  delicioasa si lejera, va invit cu caldura s-o incercati.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/supacrema-de-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 3 portii de branza topita
  • 1 Kub de legume
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • sare, piper
  • paprika afumata
  • smantana, telemea sarata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei:

Spalati si curatati dovleceii (lasati un pic din coaja lor daca sunt bio de gradina).

Puneti la prajit ceapa tocata in uleiul  de masline.

Adaugati dovleceii taiati bucatele.

Puneti paprika, cimbru uscat, sare, piper si amestecati.

Acoperiti cu apa, puneti cubul de legume si foaia de dafin.

Lasati sa fiarba 25 de minute. Scoateti foaia de dafin si filtrati.

Mixati legumele scurse cu branza topita  si adaugati treptat zeama in care au fiert pana ajungeti la consistenta dorita.

Verificati de sare si piper.

Serviti-o calda cu smantana si telemea sarata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel