Ciorba de cartofi cu aripioare de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2010 | 8876 vizualizari

 

super buna si gustoasa.......................ca la mama acasa

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 3-4 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • 2-3 cepe proaspete
  • 2 cani de bors de casa
  • 3-4 frunze de dafin
  • 1 lingurita delikat
  • 1 cutie cu smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu aripioare de pui:

Se curata bine aripile (am pus doar partea de sus,e cu mai multa carne)apoi se pun sa fiarba in apa cu sare

Cand aripile au dat 2-3 clocote se spumeaza bine apoi se pune morcovul taiat rondele si ceapa si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care punem si cartofi curatati si taiati cubulete,

se lasa sa fiarba bine toate impreuna si adaugam si 1 lingurita delikat si foile de dafin

Cand toate sunt fierte se pune borsul si se mai lasa sa dea 1-2 clocote

Dupa ce s-a racit putin se pune smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de  cartofi cu aripioare de pui 32353
retete culinare - Ciorba de  cartofi cu aripioare de pui 32354
retete culinare - Ciorba de  cartofi cu aripioare de pui 32355
retete culinare - Ciorba de  cartofi cu aripioare de pui 32356
retete culinare - Ciorba de  cartofi cu aripioare de pui 32357
retete culinare - Ciorba de  cartofi cu aripioare de pui 32358

COMENTARII (22)

nadina73 1

18.05.2010, 20:25

e suoper bun sylvia,sincer legat de bors eu am incercat sa fac fara huste aici dar nu prea am reusit si tot din tara mia trimis si acuma le imultesc eu e grozav si poti pastra si in frigider din ele cand schimbi sa ai de rezerva in caz de ceva

nadina73 1

18.05.2010, 20:25

multumesc mult buni

madi_marin 1

19.05.2010, 10:18

ce bine arata....imi place tare mult combinatia asta....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21