Supa crema de legume cu zdrente de ou

de Bucataras Medi in Supe, 1 Ian 2014 | 3845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • unt cat o nuca
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu zdrente de ou:

Se curata legumele ,se spala ,se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline.Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot  cu ajutorul unei  palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.   Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.   Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min  dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2014, 09:10

La multi ani!

laura_n 1

02.01.2014, 13:07

ce buna este si ce merge acum )

Flory2015 1

17.02.2015, 20:29

mmmm.....bun,bun...Ș)

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon