Supa crema de legume cu zdrente de ou

de Bucataras Medi in Supe, 1 Ian 2014 | 1683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • unt cat o nuca
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu zdrente de ou:

Se curata legumele ,se spala ,se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline.Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot  cu ajutorul unei  palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.   Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.   Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min  dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa crema de legume cu zdrente de ou-0
Supa crema de legume cu zdrente de ou-1
Supa crema de legume cu zdrente de ou-2
Supa crema de legume cu zdrente de ou-3
Supa crema de legume cu zdrente de ou-4

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2014, 09:10

La multi ani!

laura_n 1

02.01.2014, 13:07

ce buna este si ce merge acum )

Flory2015 1

17.02.2015, 20:29

mmmm.....bun,bun...Ș)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04