Supa crema de linte rosie(adas in araba)

de aziz in Supe/Ciorbe, 10 Noi 2010 | 7517 vizualizari

 

este o supa usoara care nu contine unt,foarte bogata in fier,o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr linte rosie uscata (asta am folosit eu)
  • o ceapa  alba
  • un catel usturoi
  • 1 cartof de marime medie
  • sare piper
  • supa instant dupa gust
  • curcum o lingura generoasa:)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte rosie(adas in araba):

se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul,in putin ulei .

se adauga lintea rosie se adauga apa fierbine si cartoful cubulete marunte si se lasa la fiert .

se potriveste de sare, piper,supa instant,si curcum .

se amesteca din cind in cind si se mai adauga apa pe parcurs.

cind totul este fiert se pune in blender si se face totul crema ,desi ea la fiert ajunge ca o crema insa nu destul de fina;

se serveste cu piine prajita si ceapa verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa crema de linte rosie(adas in araba)-0
Supa crema de linte rosie(adas in araba)-1
Supa crema de linte rosie(adas in araba)-2
Supa crema de linte rosie(adas in araba)-3
Supa crema de linte rosie(adas in araba)-4
Supa crema de linte rosie(adas in araba)-5

COMENTARII (4)

aziz 1

10.11.2010, 14:04

merci corina, fetelor le plac numai scofeturile cu asa mincaruri pe aici nici nu te mira

Gouda 1

11.11.2010, 21:30

-Miti- 1

12.11.2010, 10:21

eu am facut-o pe aia turceasca,mi se pare asemanatoare.tare tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04