Supa crema de rosii cu maghiran

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 1578 vizualizari

 

Maghiranul de la Delikat a innobilat perfect supa mea crema de rosii.... 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii romanesti de la tarani din piata
  • 1/2 borcan zarzavat de ciorbe (telina, morcov, pastarnac,gogosar)
  • 1 l apa plata
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 2 linguri fulgi de cartofi
  • marghiran uscat de la Delikat si crutoane pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu maghiran:

Spalam rosiile, le taiem in sferturi si le indepartam coditele si partea lemnoasa.

Punem rosiile la fiert intr-un litru de apa plata impreuna cu zarzavatul pentru ciorbe.

Lasam la fiert 15 minute, apoi scurgem supa intr-o alta oala, iar legumele fierte se trec impreuna cu fulgii de cartofi prin robot, pana obtinem o pasta fina pe care o vom adauga la supa scursa si o asezonam cu sare si piper macinat dupa gust.

Lasam sa mai dea cateva clocote, oprim focul, portionam si servim supa alaturi de crutoane si maghiran uscat de la Delikat.

Cu adevarat delicioasa aceasta supa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu maghiran" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu telemea de oaie